The Bright Side n°12 | De eindejaarsperiode in zicht. Recapitulatie van de regels inzake prijsvermindering en solden

Recent werd the Bright Side n°12 gepubliceerd op de website van Bright Advocaten met als onderwerp “De eindejaarsperiode in zicht. Recapitulatie van de regels inzake prijsvermindering en solden”

Het einde van het jaar komt langzaam in zicht en zodus ook het traditionele begin van de solden-periode en eindejaarspromoties. Een commercieel interessante tijd voor ondernemers die in de periode rond de jaarwisseling hetzij hun omzet graag nog een boost willen geven, hetzij de rest van hun seizoensgebonden voorraad aan de man wensen te brengen. Dit alles door middel van knappe kortingen en andere promoties.

Evenwel zijn de aankondiging van prijspromoties en solden omkaderd door een strikt wettelijk kader. Om de eindejaarsperiode alvast op dat punt goed aan te vatten, geeft Mr. Nils Deschrijver u graag een beknopt overzicht van de wettelijke regels inzake aankondiging van prijsverminderingen, solden en sperperiodes.

Ongeacht of u shopaholic bent of niet, u kan deze the Bright Side via deze pagina raadplegen.

Advertenties

Over Tom Devolder
Tom behaalde in 2004 aan de Universiteit Gent zijn diploma Rechten, optie sociaal en economisch recht (grote onderscheiding). Bij het afstuderen won hij eveneens de Prijs Hof van Beroep voor beste eindverhandeling. In 2007-2008 volgde Tom de opleiding Postgraduaat Controlling & Accounting aan de Brugge Business School (www.bruggebusinessschool.be; een samenwerking tussen het VPOO en de KHBO). Van juli 2004 tot en met oktober 2009 was Tom als medewerker verbonden aan het advocatenkantoor Declerck Leterme en Partners te Harelbeke. Na een kortstondige periode zijn beroep als eenmanskantoor te hebben uitgeoefend stond hij begin 2010 mee aan de wieg van Bright advocaten. Tom legt zich voornamelijk toe op verbintenisrechtelijke en vennootschapsrechtelijke materies. Ook het financieel en economisch recht, alsook het informaticarecht zijn rechtstakken waarmee hij ervaring heeft. Tom begeleidt ondernemingen niet enkel bij (buiten)gerechtelijke procedures, maar legt zich evenzeer toe op proactieve begeleiding en adviesverlening. Tom is tevens medeauteur van het verzamelwerk Recht en Internet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: