Succesvol met sociale media!

Recent verscheen bij Die Keure het boek “Succesvol met sociale media” van Stefaan Lammertyn. Succesvol met sociale media is volgens de auteur een praktische ‘doe-boek’ geworden met heel wat wervende voorbeelden en getuigenissen van zelfstandige ondernemers. Zeer interessante lectuur voor iedereen zich op een praktische wijze wenst te verdiepen in sociale media.

Naast getuigenissen van diverse ‘social marketeers’ en ondernemers staan in het boek ook getuigenissen en praktijktips van Mr. Tom Devolder inzake gebruik van sociale media. Meer info op www.sm4kmo.be.

Advertenties

Over Tom Devolder
Tom behaalde in 2004 aan de Universiteit Gent zijn diploma Rechten, optie sociaal en economisch recht (grote onderscheiding). Bij het afstuderen won hij eveneens de Prijs Hof van Beroep voor beste eindverhandeling. In 2007-2008 volgde Tom de opleiding Postgraduaat Controlling & Accounting aan de Brugge Business School (www.bruggebusinessschool.be; een samenwerking tussen het VPOO en de KHBO). Van juli 2004 tot en met oktober 2009 was Tom als medewerker verbonden aan het advocatenkantoor Declerck Leterme en Partners te Harelbeke. Na een kortstondige periode zijn beroep als eenmanskantoor te hebben uitgeoefend stond hij begin 2010 mee aan de wieg van Bright advocaten. Tom legt zich voornamelijk toe op verbintenisrechtelijke en vennootschapsrechtelijke materies. Ook het financieel en economisch recht, alsook het informaticarecht zijn rechtstakken waarmee hij ervaring heeft. Tom begeleidt ondernemingen niet enkel bij (buiten)gerechtelijke procedures, maar legt zich evenzeer toe op proactieve begeleiding en adviesverlening. Tom is tevens medeauteur van het verzamelwerk Recht en Internet.

One Response to Succesvol met sociale media!

  1. Succesvol zijn bij de sociale media is voor de jeugd vanzelfsprekend. Voor de wat ouderen een totaal nieuw gegeven. Maar voor beide is een goed handboek een basis om hier succesvol mee om te springen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: